Over Ons

HOPLITE is een nieuw Belgisch bedrijf ontstaan uit de samenwerking tussen enerzijds een voormalig officier van de krijgsmacht en politie en ervaren security manager en anderzijds de eigenaar van een constructiebedrijf van aanhangwagens.

De HOPLITE systemen beschermen de politiemensen, militairen, security medewerkers en ook de menigte tijdens grote evenementen. Zelfs onder moeilijke, gewelddadige omstandigheden dragen de HOPLITE systemen bij tot het voorkomen van kwetsuren en dodelijke slachtoffers veroorzaakt door onvoldoende bescherming bij direct fysisch contact.

De combinatie van militaire en politionele terreinervaring met pragmatisch, technisch denken leidde tot de ontwikkeling van een aantal producten, nieuw ontworpen, afgeleid van historische toestellen of verbeteringen aan bestaand materiaal.

Al onze systemen zijn gemakkelijk transporteerbaar en eenvoudig te plaatsen op een veilige manier.

Gecompliceerde tactieken of een doorgedreven opleiding is niet nodig; het gebruik van de systemen is eenvoudig en duidelijk uitgelegd in een gebruikersgids.

Alle HOPLITE systemen werden grondig getest en efficiënt bevonden en zijn gepatenteerd.

De gebruikte materialen zijn van de hoogste Europese kwaliteitsstandaarden wat een lange gebruiksduur garandeert.

Onze klanten zijn:
» Overheden en politiediensten verantwoordelijk voor de handhaving van openbare orde op lokaal, regionaal en nationaal vlak
» Gewapende machten tijdens vredesmissie of voor de beveiliging van de basis
» Exploitanten van kritische infrastructuur
» Organisatoren van grote evenementen (festivals, sportwedstrijden, beurzen,…)
» Bedrijven die dergelijke producten verhuren,…

Contact:
HOPLITE BVBA
O. Nr.: 0508.586.143
Adres: Stasegemsesteenweg 82c
8500 Kortrijk (België)
E-mail: [email protected]
Website: www.hoplite.be

 
 

Hoplites were citizen-soldiers of Ancient Greek city-states who were primarily armed with spears and shields. Learn more about Hoplite on Wikipedia.